4 fordele ved at bruge ejendomsservice

4 fordele ved at bruge ejendomsservice

8. oktober 2023 0 Af admin

Rigtig mange boligforeninger vælger at bruge ejendomsservice til at vedligeholde deres ejendom både indendørs og udendørs. Ejendomsservice tilbyder en bred vifte af services som rangerer fra simple rengøringsopgaver til havearbejde. De kan endda varetage rollen som vicevært eller låsesmed i boligforeninger. 

Men hvorfor benytte sig af ejendomsservice frem for enkeltstående services af din ejendom? Her er 4 af de bedste fordele. 

1. Det hele samlet i én pakke

Spar dig selv en masse tid og besvær med at skulle ringe rundt til flere forskellige firmaer, når du skal have slået græs, vasket trappe og pudset vinduer. Med ejendomsservice får du det hele samlet i én og samme service. Du skal kun ringe til én samarbejdspartner, som sender en fagmand hjem til dig, der kan klare ærterne. 

2. Du får en pålidelig samarbejdspartner

Et samarbejde med et ejendomsservicefirma er for livet. Det betyder, at du udvikler et troværdigt samarbejde med fagfolk, som efterhånden lærer dine behov at kende. Start et samarbejde med en pålidelige serviceleverandør, som leverer arbejde i høj kvalitet.

3. Du sparer penge

Når du får det hele samlet i én pakke, så sparer du faktisk også penge på længere sigt. Oftest er det dyrere for dig at modtage rengøringshjælp fra et firma og vinduepudsning fra et andet. Når du vælger ejendomsservice, så får du en skræddersyet pris, som passer til dine behov for services. 

4. Du får mere tid i hverdagen

Som ejer af en ejendom har man mange bolde i luften på samme tid. Hvis man udover alt det administrative også skal stå og gøre rent, ordne skrald, snerydde og fjerne grafitti, så får man hurtigt nogle lange arbejdsdage. Spar dig selv for en masse besvær og overlad de praktiske opgaver til nogle andre. På den måde får du frie hænder i hverdagen til at varetage de mere vigtige opgaver.