Dette skal du bruge, når du skal holde et babyshower!

Dette skal du bruge, når du skal holde et babyshower!

20. maj 2021 0 Af admin

Kender du også en, der skal til at have en baby, og skal du være med til at stå for deres babyshower? Det kan virke som en stor opgave, og man vil så gerne have, at man gør det hele rigtigt. Det kan være, du mangler lidt inspiration til, hvad du skal bruge. Det kan du heldigvis læse mere om i denne artikel!

Du skal bruge noget pynt!
Det er klart, at der skal være en form for pynt til et babyshower. Her skal det helst være noget, der er nuttet, og afhængigt af, om det er en dreng eller pige, der ventes, så kan man jo lege med farverne. Det kan være, at du skal skaffe nogle latex balloner, I kan bruge som pynt. Latex balloner er virkelig noget pynt, der er nuttet, og som passer godt til et babyshower, og så fås latex balloner både i forskellige farver og former.

Der skal være mad!
Det er også klart, at der skal være mad til et babyshower. Her plejer man at tage udgangspunkt i, hvad moderen godt kan lide. Det kan f.eks. være, at moderen er hel vild med tapas. Så er det helt oplagt, at det er det, I skal servere. Hvis du kender moderen bare en smule, så bør du vide, hvad hun er vild med.

Sjove aktiviteter!
Det er klart, at det også hører sig til, at der skal være nogle sjove aktiviteter, når man er til babyshower. Her kan man f.eks. gætte på, hvor stor moderen er omkring maven, hvorefter man måler hende, og den der er tættest på at gætte rigtigt, får så en præmie. Det er noget, der lige kan sætte lidt gang i det hele. Du kan finde mange flere lege, du kan bruge på nettet. Det er bare med at komme i gang med at lede.