Disse overflader kan behandles med algerens

Disse overflader kan behandles med algerens

1. januar 2022 0 Af admin

Er du ved at være tæt af at se på algebelagte overflader? Alger kan angribe stort set alt. Uanset hvor meget du renser og gør rent, kan du ikke blot rengøre dig fra alger. Alle overflader, som de sætter sig på, vil se beskidte ud, med sorte og grønne plamager. Du har måske hørt om fliserens, men vidste du godt, at der faktisk er rigtig mange typer af overflader, der kan tåle algerens? Læs med videre og se hvilke.

Skånsom rensning af alle typer af overflader

Algerens foretages med kemikalier, der har til opgave at dræbe algerne. Der udføres derfor ikke hverken slibning, skrubning eller lignende af overfladerne. Derved kan mange typer af overflader tåle rensning, uden at tage skade. Du kan f renset følgende med algerens:

  • Fliser
  • Facader og husmure
  • Skilte
  • Tage
  • Køretøjer
  • Og mange andre ting.

Bæredygtig fliserens med tanke på miljøet

Der er nærmest ikke den overflade, der ikke kan tåle rensning for alger. Behandlingen foretages også med bæredygtige produkter, hvor der ikke er skrappe kemikalier involveret. Der er mange miljømæssige og økonomiske fordele i at rense de ting, man har, frem for at købe nyt. Du sparer miljøet for ekstra produktion, og du sparer din pengepung for en masse penge.

Ten abonnement på rensning af fliser eller andre overflader

Det er lidt variabelt, hvor ofte man har behov for algerens. Et abonnement på årlig algerens vil for de fleste være nok, men har du eksempelvis en masse træer, der står op ad fliser eller facade, kan det være nødvendigt med lidt kortere tid mellem behandlingerne. Omvendt, så kan der være nogle dele af ejendommen, der ikke bliver angrebet af alger, og som der derfor ikke er nogen grund til at behandle. Dette kan du aftale med firmaet, der udfører rensning af alger.