Find nye oplevelser i storbyen

Find nye oplevelser i storbyen

19. december 2019 0 Af admin

For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Der var mange der kørte forbi mig på el-løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler.Indledningsvist blev jeg en smule stram i betrækket, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de egentlig nemme at køre på.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Circ eller Lime. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på bonuskode til Tier, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne bruge. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Når storbyens rum forandrer sig

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum på en helt anden måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, – den havede jeg også fundet på nettet. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og endte med fødderne i vejret og rumpen i asfalten.

Herefter var der et par unge fyre der hørte mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med compound bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med hardball våben udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at slippe ud af escape rooms i DownTown.