Min tid med røg er erstattet med damptid

Min tid med røg er erstattet med damptid

27. august 2015 0 Af admin

Inden jeg begyndte at ryge cigaretter, spillede jeg meget fodbold, og var i god form. Jeg elskede at spille fodbold, og var en af de bedste på holdet, på grund af min gode kondi. Jeg begyndte så at ryge cigaretter, og langsomt kunne jeg mærke, at formen blev dårligere og dårligere. Jeg var også startet på gymnasiet, og var begyndt at gå til en masse fester, hvor jeg drak alkohol. Alt det gik ud over min form, og jeg synes ikke længere at det var sjovt at spille fodbold.

Måtte sige farvel til enten cigaretter eller fester med alkohol

For at prøve at gøre min form lidt bedre igen, valgte jeg at jeg enten ville stoppe med at ryge, eller stoppe med at gå til fester og drikke alkohol. Jeg valgte at fortsætte med at kunne drikker alkohol, da det er en stor del af et teenageliv, og det er en måde hvor man kan have en fed aften med sine venner. Jeg valgte så at stoppe med at ryge, og det gjorde jeg ved, at bruge en e cigaret.

Jeg havde ingen anelse om hvad der var bedst, så jeg kontaktede en e cigaret forhandler direkte. Hvis du vil gøre det samme kan du finde deres kontaktinfo her.

Min e cigaret med e juice

Jeg begyndte at bruge min e cigaret noget mere, og det gjorde, at jeg selv kunne vælge indholdet af nikotin i min e juice. Jeg kunne også bedre lide smagen af væsken, end den røg smag der er i cigaretter. Det var også en del nemmere med en e cigaret, jeg fyldte bare væske i, ved at skrue hovedet og brænderen af, og så kunne jeg bruge den resten af dagen. I løbet af nogle måneder, skar jeg ned på nikotinen i væsken, og til sidst behøvede jeg ikke at ryge på den mere, kun for smagens skyld en gang i mellem.

Det er i øvrigt vist at e cigaretter ikke bare er et godt nedtrapningsredskab, men også langt mindre skadelige end tobak – læs mere om den undersøgelse her.