Sådan ændrer du sprog på YouTube

16. marts 2020 0 Af admin

På YouTube finder du mange spændende, lærerige og finurlige videoer, der alle rammer indenfor en bred smag. De mange videoer appellerer derfor til mange forskellige typer af mennesker. Hvis du har lånt din YouTube-bruger ud til en anden, kan du også have oplevet, at sproget på YouTube er blevet ændret. Det er derfor muligt at ændre sproget tilbage i indstillinger, så du igen kan finde rundt på YouTube. 

YouTube sproget skal ændres

Hvis sproget på din bruger er blevet ændret, kan det være svært at navigere rundt i de mange videoer. Det er ikke til at finde ud af, hvad der er hvad i indstillinger. Desuden kan datoerne på YouTube også være skrevet på fremmedsproget. Når du skal ændre dit YouTube sprog, skal du trykke på ikonet for din profil i øverste hjørne. Derefter finder du indstillinger for sprog og indstiller YouTube til dit fortrukne sprog.

Det kan være svært at ændre dit YouTube sprog, hvis det hele foregår på et andet sprog. Du kan derfor få en visuel forklaring ved at se videoen ”How to change language on youtube”. Du vil trin for trin blive hjulpet godt på vej, så du igen kan se videoer på YouTube.   

Træn dine fremmedsprog

Du har måske enten haft tysk eller fransk i folkeskolen, men efterhånden som tiden er gået, er du så småt ved at glemme sproget. Du kan træne dine tysk-kundskaber ved at ændre YouTube sproget til tysk i indstillingerne. Alle dine indstillinger vil stå på tysk, og du vil derfor have rig mulighed for at øve dig. Det kan nogle gange være de helt små ændringer i hverdagen, der hjælper dig med at lære tysk på ny. Snart vil du vænne dig til at se tysk i indstillingerne, og det kan hjælpe dig med at få opfrisket sproget.