Sådan optimerer du dit hjem til seniorer

Sådan optimerer du dit hjem til seniorer

5. oktober 2021 0 Af admin

Det er vigtigt at have et hjem, som er indrettet til en. I løbet af livet, vil ens behov ændre sig, hvilket man skal kunne tilpasse sit hjem efter. Det kan blandt andet betyde, at man skal bruge flere hjælpemidler i hjemmet. Her kan du læse, hvordan du kan tilpasse dit hjem.

Gør de små opgaver nemmere

Hjælpemidler kan gøre din hverdag nemmere. Mange ældre oplever, at ting bliver sværere, som de engang havde nemt ved. Her kan de rette hjælpemidler give dig mulighed for at blive mere selvstændig i hverdagen. Det kan blandt andet være et strømpestativ, som giver dig mulighed for nemmere at få strømper på, hvor du ikke skal bukke dig for meget i ryggen. Det kan også være siddepudder, som er designet til at gøre hårde stole mere behagelige.

Find et kæmpe udvalg af møbler

Hos Livet som Senior kan du finde et stort udvalg af behagelige lænestole, som er designet specifik til at støtte kroppen rigtigt. Smerter bør ikke være en del af nogens hverdag, hvilket de rette møbler kan hjælpe med at modarbejde. Især Otiumstole er populære. De er udstyret med elektrisk sædeløft, som gør det nemt for dig at få den helt rette hvilestilling. Hvis du ikke er meget for sædeløft, kan du sagtens finde en hvilestol uden.

Gør bevægelse nemmere

Det er rart at kunne komme ud og opleve ting, uanset hvilken alder man har. Det kan blive nemmere med de rette hjælpemidler til at bevæge sig. Mere støtte, når man går, kan gøre en kæmpe forskel. Rollator eller stok tager noget af presset væk fra din krop, og kan hjælpe dig med at gå mere stabilt og længere.  Derudover kan indkøbsvogne også være en kæmpe hjælp i hverdagen. Den er udstyret med små hjul, som gør det nemt at transportere varer hen til bilen og ind i huset.